Σαϊνατούδης Νικόλαος

Σαϊνατούδης Νίκος

Σαϊνατούδης Νίκος

Λογιστής

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του Καλλικρατικού Δήμου μας είναι γιατί θεωρώ ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίζει καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων της.

Οι δημότες αναζητούν πρόσωπα τα οποία θα εργαστούν σκληρά με κέφι και μεράκι, ώστε να λύσουν τα τεράστια προβλήματα της σημερινής κατάστασης. Ο συνδυασμός “ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” με την πολυσυλλεκτικότητά του, τη θέληση των στελεχών του για προσφορά και την ενωτική του αντίληψη με εκφράζει απόλυτα.

Ο σοβαρότερος λόγος, όμως, για τπν απόφασή μου να συμμετάσχω κι εγώ στίς Δημοτικές Εκλογές 2014, αποτέλεσε η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Στέφανου Φωτιάδη, τον οποίο γνωρίζω από τα μαθητικά μας χρόνια. Διαθέτει μια ισχυρή και ελπιδοφόρα προσωπικότητα και πάντα αγαπούσε την καινοτομία. Η πολύχρονη, ουσιαστική και πετυχημένη διαδρομή του στην τοπική αυτοδιοίκηση πείθουν όλους μας να τον ακολουθήσουμε και να τον στηρίξουμε, σ’ έναν κοινό αγώνα με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας.

Οραματίζομαι ότι μέσα από τη συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και την αγάπη για τον τόπο μας, η πόλη των Σερρών θα κατακτήσει τη θέση που της αξίζει και οι πολίτες θα απολαμβάνουν την πόλη ή το χωριό τους χωρίς εμπόδια και δυσκολίες, σε περιβάλλον όμορφο και ελκυστικό. Το θεωρώ ιδιαίτερη τιμή να συμβάλλω με τις γνώσεις και το μεράκι μου στην αναβάθμιση, εξέλιξη και πρόοδο της αγαπημένης πόλης μας, έχοντας την ψήφο εμπιστοσύνης των Σερραίων.