Παπαδόπουλος Ιωάννης

Παπαδόπουλος Ιωάννης

Παπαδόπουλος Ιωάννης

Βιοκαλλιεργητής

Γεννήθηκα στις 18 Απριλίου 1969 και κατάγομαι από το Λευκότοπο Σερρών.

Από το 1998 διαμένω μόνιμα στην πόλη των Σερρών.

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

Είμαι νέος αγρότης από το 1999 και εντάχθηκα στο πρόγραμμα της βιοκαλλιέργειας το 2001. Από το 2004 και συμμετέχω στις βιολογικές αγορές Θεσσαλονίκης και Αθηνών. Από το 2005 είμαι πρόεδρος της Ένωσης Βιοκαλλιεργητών Ελλάδος και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Βιοκαλλιεργητών Ελλάδος. Από το 2010 έχω εξαγωγικές δραστηριότητες αγροτικών βιολογικών προϊόντων με τις χώρες της Γερμανίας, Τσεχίας, Βελγίου και Λουξεμβούργου. Επίσης είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών.

Ως Πρόεδρος των βιοκαλλιεργητών μαζί με τους συναδέλφους μου, στηρίζουμε οικονομικά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες προσφέροντας τα προϊόντα μας σε κοινωνικές δομές του τόπου μας.

Στόχος και όραμά μου είναι με τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  με Δήμαρχο το Στέφανο Φωτιάδη να οργανώσω ομάδες παραγωγών για την προώθηση προϊόντων εντός και εκτός Ελλάδος με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας προβάλλοντας ταυτόχρονα την πόλη μας και το Νομό μας σε όλη την Ευρώπη.