Κεσκινίδης Παντελής

Κεσκινίδης Παντελής

Κεσκινίδης Παντελής

Συνταξιούχος

Γεννήθηκα στις Σέρρες, στις 16 Φεβρουαρίου 1959 και μεγάλωσα στις Σέρρες. Κατά τις δεκαετίες 1980 και 1990 διατηρούσα ξυλουργείο και ακολούθως συνταξιοδοτήθηκα. Μέχρι σήμερα, όμως, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την καλλιέργεια κηπευτικών προϊόντων, αλλά και με τη μελισσοκομία.

Υπήρξα αθλητής κολύμβησης της ομάδας Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΑΜΕΑ Σερρών, έχοντας κατακτήσει 1η, 2η, 3η θέση σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης.

Διετέλεσα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παρακολούθησα ημερίδα κριτών, αλλά και σεμινάρια μελισσοκομίας.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Τα θέματα που μ’ ενδιαφέρουν και με απασχολούν είναι κυρίως το κυκλοφοριακό, οι παρεμβάσεις στην καθαριότητα, η ένταξη των παλαιών στρατοπέδων στη ζωή των Σερραίων, η γεωργία, τόσο η παραδοσιακή όσο και οι εναλλακτικές καλλιέργειες, η τουριστική ανάπτυξη των Σερρών με έμφαση στο θεματικό τουρισμό όπως ο χειμερινός (Λαϊλιάς), ο οικοτουρισμός, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός (αυτοκινητοδρόμιο), η αποπεράτωση του δεύτερου κολυμβητηρίου στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας και τέλος η ενσωμάτωση και χρήση της τεχνολογίας από τον δημότη στην καθημερινότητά του.

Κυκλοφορώ καθημερινά στους δρόμους του Δήμου Σερρών και συνεχώς εντοπίζω λακκούβες, παγκάκια σπασμένα στα πάρκα και παιδικές χαρές επικίνδυνες για τα μικρά παιδιά. Για τους λόγους αυτούς και για πολλά άλλα, αποφάσισα να κατέβω στο συνδυασμό του Στέφανου Φωτιάδη.

p-keskinidis-gr.webnode.gr