Καρασουλτάνη-Σιάκκα Χρυσούλα

Καρασουλτάνη-Σιάκκα Χρυσούλα

Καρασουλτάνη-Σιάκκα Χρυσούλα

Νοσηλεύτρια

Γεννήθηκα στις 28 Οκτωβρίου 1966 στο Μητρούσι Σερρών, τον τόπο που φιλοξένησε και συνεχίζει να φιλοξενεί κάθε στιγμή της ζωής μου.

Στην προσωπική μου ζωή στάθηκα τυχερή, καθώς έχω στο πλευρό μου τον Σιάκκα Σούλη, υπάλληλο του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών. Δηλώνω περήφανη μαμά του Γιώργου και της Ρένιας. Ο πρώτος, γεννημένος το 1988 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο του αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής. Η Ρένια μας διανύει το 3ο έτος της ακαδημαϊκής της πορείας στο Τμήμα Αρχιτεκτονικής Τοπίου.

Αφού τελείωσα τη γενική μου εκπαίδευση στο Εσπερινό Γενικό αλλά και στο Επαγγελματικό Λύκειο Σερρών, συνέχισα τις σπουδές μου στη Μέση Τεχνική Επαγγελματική Σχολή του Νοσοκομείου Σερρών, όπου και εργάστηκα ως νοσηλεύτρια για 26 ολόκληρα χρόνια. Η τωρινή επαγγελματική μου δραστηριότητα επικεντρώνεται στη γραμματειακή υποστήριξη της Α’ βάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής.

Από τα νεανικά μου χρόνια συνήθιζα να γεμίζω τον ελεύθερο χρόνο μου με αθλητικές δραστηριότητες, αλλά και δράσεις κοινωνικού περιεχομένου. Συμμετείχα ως αθλήτρια του στίβου και του μπάσκετ στον Α.Ο. Σερρών, σε τοπικά αλλά και περιφερειακά πρωταθλήματα, επιτυγχάνοντας αξιόλογες διακρίσεις. Η δράση μου στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο «Καπετάν Μητρούσης» από την ίδρυσή του έως και σήμερα υπήρξε πολυποίκιλη, καθώς διετέλεσα διοικητικό μέλος αυτού, χορεύτρια αλλά και χοροδιδάσκαλος.

Ως ευσυνείδητη γονέας δεν θα μπορούσα να μην ανήκω στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Μητρουσίου, αλλά και του 2ου Τ.Ε.Λ. Σερρών ως μέλος και πρόεδρος αντίστοιχα.

Ο κλάδος της Υγείας επηρέασε και τις «εκτός δουλειάς» δραστηριότητές μου. Έτσι, αυτή τη στιγμή ηγούμαι του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Μητρουσίου, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζει αξιοζήλευτη δραστηριότητα.

Ακόμη, ως μέλος της Ομάδας των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» υπήρξα Υπεύθυνη της Οργανωτικής Επιτροπής της μοναδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες για τη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και ανθρωπιστικής βοήθειας.

Όπως καταλαβαίνετε, ο χορός, η μουσική, η γυμναστική, τα ταξίδια με φέρνουν καθημερινά σε επαφή με τους συμπολίτες μου, που είναι και αυτό που απολαμβάνω περισσότερο από καθετί στην καθημερινότητά μου.