Θεοδοσέλη Αικατερίνη

2014 Θεοδοσέλη Αικατερίνη -p_resizeΕκπαιδευτικός

Η Κατερίνα Θεοδοσέλη γεννήθηκε στις Σέρρες όπου και ζει μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Καλαϊτζή-Παλάζη και ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές της σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Σήμερα, ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-MBA του ΤΕΙ Σερρών και είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Εκπαίδευση Οδικής Ασφάλειας.

Εργάζεται  ως εκπαιδευτικός στη Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών. Από το 2006 έως σήμερα, ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση οδικής ασφάλειας, σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς ως Συντονίστρια Εθνικού, Περιφερειακού και Τοπικού Δικτύου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Για την προσφορά της στην εκπαίδευση οδικής ασφάλειας παιδιών, βραβεύτηκε πρόσφατα από τον Υφυπουργό Μεταφορών, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και το θεσμό του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2013», και για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οδικής Ασφάλειας, έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από την Υπουργό Παιδείας, κα Φρόσω Κιάου.

Συμμετέχει σε πανελλήνιες δράσεις, ημερίδες και συνέδρια για την οδική ασφάλεια και από το 2010, είναι Συντονίστρια Εθελοντών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών για το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», από το οποίο και βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση στο Υπουργείο Μεταφορών.

Από το 2004, εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Σερρών (ΕΠΚΑΣ), και από το 2008 κατέχει τη θέση της Αντιπροέδρου με ενεργή συμμετοχή στη σύνταξη-έκδοση της εφημερίδας, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε δράσεις, καθώς και σε τοπικά και Εθνικά Συμβούλια και Επιτροπές.

Από το 2012, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και το 2013 ορίστηκε μέλος της Επιτροπής Προστασίας Ανηλίκων του Υπουργείου Ανάπτυξης εκπροσωπώντας την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Σερρών.

Διετέλεσε, τα έτη 2008 και 2009, Γ. Γραμματέας της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών.

Ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, το 2003 ως αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών και το 2005 ως Τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών.

Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Αβραάμ Καραογλανίδη και έχει ένα γιο, τον Αλέξανδρο.