Αραμπατζή Φωτεινή

Αραμπατζή Φωτεινή

Αραμπατζή Φωτεινή

Επικ. Καθηγήτρια

Η Αραμπατζή Φωτεινή   γεννήθηκε το 1965 στη Σέρρες και είναι έγγαμη με δύο παιδιά. Το 1987 πήρε το πτυχίο της από το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, το 1987-1989 πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανική Ανώτατη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Κολωνίας, με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.). Το 1990-1993 εργάστηκε ως ειδικός επιστήμονας του Π.Δ. 407/80 στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής του ΔΠΘ. Το 2003 ολοκλήρωσε τις διδακτορικές σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης .

Από το 2007 εργάζεται ως Λέκτορας στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών με αντικείμενο ¨Προπονητική στο Κλασικό αθλητισμό¨ Το 2013 διορίζεται στη βαθμίδα της επίκουρης καθηγήτριας .

Η κ. Αραμπατζή υπήρξε αθλήτρια του κλασικού αθλητισμού με πολλές εθνικές διακρίσεις. Υπηρέτησε τον αθλητισμό ως προπονήτρια, μέλος και ιδρυτικό στέλεχος σε αθλητικούς συλλόγους των Σερρών.  Σήμερα είναι ιδρυτικό μέλος στο ΓΣ, Σέρρες ΄93, και πρόεδρος του Πλάτωνα Σερρών, στο τμήμα της αντιπτέρισης.

Διετέλεσε πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Σερρών, ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος του δήμου Σερρών, από το 2003-2006, ενώ ταυτόχρονα υπήρξε μέλος στο ΔΣ των δημοτικών παιδικών σταθμών, στα ΚΑΠΗ του Δήμου και στο ΚΕΚ του δήμου Σερρών.